De Invloed van de koperprijs op Noodsituatie steekt Prijs aan

March 12, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over De Invloed van de koperprijs op Noodsituatie steekt Prijs aan

Er zijn allerlei noodsituatielichten in de wereld. De noodsituatielichten worden gewoonlijk gemaakt van plastiek/ijzer/aluminiumshell, kringsraad, navulbare batterij, draad, stop, en diverse elektronische componenten zoals transformator, weerstand, condensator, zekering, enz. Deze delen worden zeer beïnvloed door de prijs van koper.

 

1. PCB, een andere naam is koper gelamineerde plaat. Wij weten van de naam dat het een directe verhouding met koper heeft. De koperfilm is een soort samengestelde raad op houtvezelplaat. Na verwerking in PCB van de noodsituatielamp. PCB bijna elke noodsituatielamp kan niet missen.

 

2. Transformator, uit koperdraad en magnetische kern hoofdzakelijk wordt samengesteld die. De prijs van transformator hangt grotendeels van de prijs van koperdraad af, die zeer de prijsontwikkeling van noodsituatielicht beïnvloedt.

 

3. De draad is samengesteld uit draad, rubber en pvc-schede. De leiders worden gewoonlijk gemaakt van enige of veelvoudige strengen koperdraad. Zonder draden, kunnen de noodsituatielichten elektrocomponenten nauwelijks aansluiten. De stijging en de val van de prijs van koper zullen de prijs van noodsituatielichten beïnvloeden.

 

4. De navulbare batterij is fundamenteel samengesteld uit koperelektrode en een andere elektrode van andere materialen. Het Aandeel van koper is ook zeer groot. Zoals wij het weten kunnen de noodsituatielichten niet zonder navulbare batterijen werken.

 

5. er is een groot aantal componenten in de noodsituatielichten, zoals weerstanden, condensatoren, IC-spaanders, zekeringen en de relaiscomponenten, tegelijkertijd koper is onontbeerlijk voor deze componenten.

 

Naast de hierboven vermelde die factoren, zullen de schroeven en de terminals in noodsituatielichten worden gebruikt het het galvaniseren proces gebruiken. Vele het galvaniseren processen vereisen eerst verkoperen en dan nikkelplateren. Samengevat, heeft de prijs van koper een grote invloed op de prijsontwikkeling van noodsituatielichten.