Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd.

  • China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Citroen
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 500000-1000000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 90% - 100%

Inleiding

 

Is Photoelectronic de Technologieco. van de Guangzhoucitroen, Ltd een fabrikant dat al soort hoogte - het lichte en zonnelicht van de kwaliteitsnoodsituatie veroorzaakt, die vanaf 2014 beginnen.

Het bedrijf verleent de aangepaste producten en OEM de dienst. Diverse nieuwe inzamelingen en het ontwerp zijn uit komend elke maand met
huidige stijlen en stoffen. De fabriek bezit de bekwame vaardigheid en de bijgewerkte machine.

 

Ons Product: Wij veroorzaken al soort noodverlichtingproducten, zonneverlichtingsproducten. Zoals, leidden de LEIDENE noodsituatielichten, van LEIDENE de vleklicht noodsituatietweelingen, noodsituatie downlight, het licht van het noodsituatieplafond, noodsituatie buis, licht, explosiebestendig de noodsituatielicht van het nooduitgangteken, de omzettingsuitrustingen van de noodsituatiemacht, navulbare lichten zonnelampen, noodsituatie geleid paneel, noodsituatieomschakelaar, navulbare lichte enz.

 

China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Producttoepassing: Onze producten worden wijd gebruikt in commerciële noodverlichting, woonnoodverlichting binnen en openlucht. Zoals diverse commerciële gebouwen, vermaakcentra, scholen, supermarkt, binnenparkeerterrein, metro's, privé villa's en andere plaatsen, om ononderbroken helderheid aan gebruikers te brengen.

 

 

China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons Certificaat: Na verscheidene jaren van ontwikkeld, hebben sommige van onze producten het testen van diverse derdelaboratoria en verkregen diverse certificaten, zoals Ce Rosh, CITIZENS BAND, de certificatie van SAA TUV overgegaan.

China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Productiemateriaal: Wij hebben twee halfautomatische lopende band, ONDERDOMPELING en SMT-golf solderende machines, het verouderen workshop en het pakhuis van de afgewerkt productopslag. Tegelijkertijd, hebben wij een groot aantal batterijprestaties het testen machine, photometric het integreren gebied, weerstaat het voltage de machine van het testinstrument, digitale opslagoscilloscoop, elektroparametermeetapparaat en andere beroepsuitrusting

China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Productiemarkt: Momenteel, worden 100% van onze producten verkocht om overzee op de markt te brengen. De jongste jaren, worden onze producten hoofdzakelijk verkocht aan het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Nederland, Indonesië, Zuid-Afrika, Israel Germany en andere landen, en hoogst van de cliënt worden geprijst geworden die.

 

China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Onze dienst: Wij zijn beroemd voor pre-sale, verkoop en naverkoopdiensten de van uitstekende kwaliteit. Ons verkoopteam zal online uw vragen voor 7x24-uren beantwoorden. Wij zullen ons beste proberen om al uw vragen volgens de daadwerkelijke situatie van onze fabriek te beantwoorden. Wanneer u bereid bent om onze producten te kopen, zullen wij u redelijke suggesties en citaten geven. U kunt uw orde door T/T, L/C, de Western Union, Paypal betalen. Na het plaatsen van een orde met ons, zullen wij strikt uw vereisten voldoen en zullen ons beste proberen om de producten te overhandigen aan u door overzees, door de lucht of levering in de kortste tijd uit te drukken. Onze producten zullen een garantieperiode van 1-3 jaar verstrekken. Als u om het even welke vragen tijdens het verkopen van en het gebruiken van de producten hebt, bent u welkom om aan ons op elk ogenblik te antwoorden. Wij zullen aan uw stem, geduldig luisteren en zullen dan een snelle reactie maken helpen u van suggesties en oplossingen voorzien. Tegelijkertijd, zijn OEM en ODM het onthaal de samenwerkingswijze. Wanneer u ons ontmoet, zult u de één eindedienst krijgen.

China Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

Geschiedenis

 

Is Photoelectronic de Technologieco. van de Guangzhoucitroen die, Ltd een bedrijf in 2008, als noodsituatie lichte handelsmaatschappij wordt gevormd,

2017, bewegen wij ons aan een de industriestreek, beginnen om al soort noodsituatielichten te ontwerpen en te vervaardigen,

lichte, zonneligth van het uitgangsteken, navulbaar licht, enz.

Dienst

Wij zijn beroemd voor pre-sale, verkoop en naverkoopdiensten de van uitstekende kwaliteit. Beantwoord online uw vragen voor 7x24-uren. wij zullen u redelijke suggesties en citaten geven.

U kunt uw orde door T/T, L/C, de Western Union, Paypal betalen. Na het plaatsen van een orde met ons.

wij zullen strikt uw vereisten voldoen en zullen ons beste proberen om de producten te overhandigen aan u door overzees, door de lucht of levering in de kortste tijd uit te drukken.

Onze producten zullen een garantieperiode van 1-3 jaar verstrekken.

Als u om het even welke vragen tijdens het verkopen van en het gebruiken van de producten hebt, bent u welkom om aan ons op elk ogenblik te antwoorden. Wij zullen aan uw stem, geduldig luisteren en zullen dan een snelle reactie maken helpen u van suggesties en oplossingen voorzien.

Tegelijkertijd, zijn OEM en ODM het onthaal de samenwerkingswijze. Wanneer u ons ontmoet, zult u de één eindedienst krijgen.

Ons Team

Na serval jaren delovep, hebben wij de verkoopteam van de opstellingsuitvoer, het team van het productontwerp, QC team, en bezitten een Bekwaam productieteam.

Laat een bericht achter